стејкхаус ресторан бабарога

кухиња

кулинарска уметност која подстиче чула

гастрономски брилијант

Бабарогина кухиња захтева пажњу, стрпљење и изнад свега поштовање дарова земље. Захтева инстинкт и укус, а не тачна мерења. То је облик обожавања, начин захвалности. Пажљиво избалансиран одраз свих добрих ствари на земљи. Амбиција направити нешто несвакидашње добро и изузетно са што мање састојака. Гозба коју пробамо са свих пет чула.
gastronomski
домаћи узгој

Неисцрпна посвећеност иновацијама и квалитету, састојак је сваке наше кулинарске чаролије.

тајни састојак
храна свим чулима

Кухиња је израз земље на којој се налазимо

авантура нових укуса

вагију нешто

пробране беспрекорне сировине

Од малих произвођача

Ланац снабдевања карактеришу нам највиши могући стандарди и сарадња са локалним произвођачима, са којима делимо исте вредности и љубав према месу. У понуди су награђивана меса врхунског квалитета локалног порекла од природно узгајаних животиња.

Задивљујуће мекан комад

Најбољи Одрезак

Сва наша најквалитетнија меса су драј ејџд  и припремана од стране посвећеног и стручног особља са годинама искуства. Наш мени укључује драј ејџд месо разних врста попут говедине, свињетине, јунетине и других.

Драј ејџд одресци сазревају у коморама капацитета 10 тона за суво зрење меса и то их сврстава у сам светски врх по квалитету и  начину обраде.

Осети укус одабраних комада меса

ВАГИјУ СТЕЈК

Вагију говедина потиче из Јапана и многи је сматрају најбољом говедином на планети.

Вагију говедина садржи већи проценат омега-3 и омега-6 масних киселина и више мононезасићених масти у односу на друге врсте говедине што вагију чини најпожељнијим и најцењенијим месом широм света.

Уколико желите да упловите у авантуру коју красе нови укуси и да уживате у посебном укусу који доноси сваки залогај меса Вагију говедина је прави избор!

Close
Close