СТЕЈКХАУС РЕСТОРАН БАБАРОГА

Карта пића

Домаће Ракије

Јелички Дукат Шљива
580
Бојковчанка 10 Шљива
680
Зарић Шљива
490
Монограм Шљива
440
Жута Оса Шљива
500
Стара Соколова Дуња
540
Дуња Бојковчанка
490
Монограм Дуња
480
Дуња Српска Тројка
470
Премиер Дуња
620
Златна Дуња
510
Јелички Дукат Кајсија
605
Зарић Кајсија
510
Соколова Кајсија
540
Премиер Кајсија
620
Златна Кајсија
475
Виљамовка Гружанска Нит
540
Виљамовка 7 Језера
450
Виљамовка Хуберт
480
Виљамовка Премиер
620
Виљамовка Златна
460
Лоза Круна
450
Премиер Лоза
620
Медушка
470

Џинови

Плимут
490
Манки 47
750
Бикенс
330
Хендрикс
600
Булдог
490
Ботанист
650
Брокманс Премиум
650
Виндспил Премиум
Резерве
1540

Текиле

Херадура Бјанко
820
Херадура Репасадо
890
Анехо Патрон
1270

Водке

Финландија
440
Греј Гус
990
Белуга Нобел
990

Коњаци

Хенеси В.С.О.П.
1040
Хенеси Х.О.
2590
Хенеси Паради
15090
Реми Мартин В.С.О.П.
950
Реми Мартин Х.О.
2080
Меуков В.С.О.П.
950
Меуков Х.О.
2240
Курвазиер В.С.О.П.
740
Курвазиер Х.О.
2390

Бренди

Метакса 7
465
Вињак В.С.
490

ВИски

Џејмисон
540
Џони Вокер
505
Џони Вокер Блек Лејбл
830
Џони Вокер Платинум
2310
Џони Вокер Блу Лабел
3360
Балантајнс
490
Балантајнс 17
1610
Чивас 12
720
Чивас Регал Голд
18 Година
1360
Чивас Ројал Салуте
21 Година
2560
Џек Денијелс
650
Џек Денијелс Сингл
Барел
1090
Џентлмен Џек
720
Џек Денијелс Синатра
2810

Сингл Малтови

Гленморанж Оригинал
990
Талискер 10 Година
970
Макалан 12 Година
Трипл Каск
1790
Далмур 12
1080
Лагавулин 16 Година
1390
Јамазаки
3640
Ника Сингл Барел
1790
Јамазакура Блендед
1040

Битери и Ликери

Горки Лист
510
Јегермајстер
450
Бејлис
490
Кампари
455
Аперол
520
Контро
485
Цинзано Росо
410
Цинзано Бјанко
410
Ликер Шамброд
510
Меуков Ванила
640
Амаро Ботаник Гарден
450

Рум

Бругал Ањехо
570
Риома
1380
Дипломатико Резерва
2280
Рон Закапа Негра
1640
Рон Закапа Х.О.
2680
Бругал 1888
990
Ел Дорадо 21
1640
Сантијаго Де Куба 20
2680
Дилон Хорс Д'ејџ
810

Грапа

Ла Фит
2640
Берта
2020
Сасикаја
2060
Гаја Барбареско
790
Гаја Бароло Да Громис
810
Антик Куве Нонино
870
Марина Цветић Резерва
760

Пива

Зајечарско Светло 0.33 л
300
Зајечарско Тамно 0.33 л
340
Хајникен 0.25 л
380
Хајникен Безалкохолно 0.25 л
380
Амстел 0.33 л
320
Капуцинер 0.5 л
570
Зајечарско Точено 0.33 л
260
Зајечарско Точено 0.5 л
310
Хајникен Точено 0.35 л
320
Хајникен Точено 0.5 л
365

Коктели

Аперол Шприц
790

Воде

Роса 0.33
330
Роса 0.75
430
Елемент Врњци 0.75
630
Врњци Газирана 0.25
340
Врњци Газирана Литар
440
Сан Пелегрино 0.75
660
Евијан 0.33
500
Евијан 0.75
840

Цеђени сокови

Лимунада
330
Цеђена Поморанџа
350
Цеђени Грејп
390
Цеђени Микс
390

Сокови

Кока Кола
320
Кока Кола Зеро
320
Фанта Оранж
320
Спрајт
320
Швепс Битер Лемон
320
Швепс Тоник
320
Кокта
320
Некст Шумско Воће
320
Некст Јабука
320
Некст Јагода
320
Некст Наранџа
320
Некст Бресква
320
Ред Бул
520
Ултра Енерџи
420

Топли напици

Еспресо Кафа
220
Еспресо Дупли
290
Еспресо Са Млеком
260
Еспресо Са Сојиним Млеком
320
Макиато
260
Лате
390
Капућино
280
Капућино Са Сојиним Млеком
360
Домаћа Гранд Кафа
160
Нес Кафа
280
Нес Кафа Са Сојиним Млеком
410
Чај
200
Close
Close